Siloer

I samarbeid med Silo Service AS leverer vi mobile siloer, med mulighet for regelmessig fylling av ulike tørrstoffer.

Mobile siloer – mer effektivt, lettere og billigere

Midlertidig og/eller permanent lagring av tørrstoffer, gjøres best i mobile siloer. Enkle å plassere, vedlikeholdsfrie og med utstyr som gjør at du får ut riktig mengde og blanding av stoffene til enhver tid.

Mobile siloer er godt egnet for anleggsbransjen, asfaltverk, betongstasjoner, murmestre og andre som er involvert i større byggeprosjekter og som har behov for siloer til å lagre tørrstoff. Også landbruket, fjernvarmeanlegg og renseanlegg vil ha stor nytte av mobile siloer.

Siloene er fleksible og velegnet både som mellomlager eller permanent lager. Ikke minst er det en god økonomisk løsning.

Kontakt vår samarbeidspartner Silo Service AS for leie. Silo service tlfnr. 90 03 67 94

Brukes til mye

Mobile siloer kan lagre ulike tørrstoffer som kalk, sement, sementtilsetninger, sparkelmasse, pellets, gjødsel, fôr, mv.

Holdbare og vedlikeholdsfrie

Siloene er i stål og produseres i tre størrelser, 50 m3, 32 m3 og 16 m3. Den største på 50 m3 er 10,5 m lang. Mellomstørrelsen på 32 m3 er 8,2 m høy. Den minste er 5,2 m høy.  Diameteren er fra 2,55 m til 3,0 m.

Siloene leveres med filterpose eller filtre som er luftrenset. De kan utstyres med vekt for å måle uttatt mengde, og de har standard uttaksskrue på 4 meter. Siloene kan imidlertid leveres med lang skrue på 8 m.

Lett å plassere

Siloene plasseres på fast grunn, men trenger ikke noe spesielt fundament. Strøm (3 fas) må være tilgjengelig.

Slutt med sekkeslit

Håndteringen av tørrstoffene er langt lettere når de oppbevares i siloer.  Siloen fylles direkte fra en bulkbil, og du tar ut nøyaktig den mengde du trenger til enhver tid. Arbeidet blir mer effektivt, mer miljøriktig og betydelig lettere.

Holdbare og vedlikeholdsfrie

Siloene leies ut, med mulighet for kjøp. Leietiden er fleksibel.

Priser gis på forespørsel. Utleier plasserer siloen og sørger også for tilkjøring av stoffer som skal lagres.

Leverandør sørger for fylling

Sørum Transport har agentur for Norge og deler av Sverige på mobile siloer. Sørum Transport sørger også for regelmessig fylling dersom kunden ønsker det. Vi har bulkbiler og kommer med de ulike tørrstoffer som kunden vil ha i siloen. Enten det nå er kalk, sementtilsetninger, sparkelmasse, mv.